Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 02:00

Parasan poražen na svom terenu od Sulkovaca u 4. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrano je 4. kolo Požeško slavonske 2. ŽNL, a po prvi puta sam na vrhu ljestvice je Graničar iz Bučja koji je rutinski na svom terenu pobjedio momčad Slavena (Gradac) koja je prikovana za dno ljestvice. Junak pobjede Graničara bio je Zvonimir Prša koji je s dva pogotka u prvom poluvremenu riješio pitanje pobjednika, a u nastavku su Brkić i Tomac samo upotpunili lijepu priču domaćina koji piše najljepše dane svoje povijesti.

Zahvaljujući svojoj pobjedi i porazu Sloge (Trenkovo) u Dobrovcu Graničar je ostao bez vjernog pratitelja. Sva 4 pogotka na ovom susretu pala su u uvodnih 35 minuta. Za domaće je prva dva puta pogodio Željko Popović, a nakon njega jednom Matej Merkaš, dok je počasni pogodak Sloge djelo Marka Markanjevića koji je u tom trenutku poravnao na 1:1.

Sulkovci su uspješno prošli i kroz Golobrdce i izbili na drugo mjesto. Parasan je od 12 minute igrao s igračem manje, a gosti su to kapitalizirali tek u posljednjih 5 minuta kada su pogotke postigli Vidakušić i Majetić.

Isključenja je bilo i u Zagrađu gdje je Croatia (Donja Obijež) posljednjih 7 minuta igrala s igračem manje, no tada je već bio na snazi konačni rezultat. Na odmor su gosti otišli s prednošću golom Savija, a u nastavku bodove Graničaru osigurali su Srdarević i Turić. I u posljednjem susretu isključenje, ako je 1. ŽNL bila iznimno miroljubiva, u 2. su strasti definitivno uzavrele.

Dinamo (Rajsavac) je na svom terenu došao do prvih bodova i preskočio na tablici svog nedjeljnog rivala Hrvatski dragovoljac (Drenovac). Drago Skeledžija je doveo goste u vodstvo, a onda Gazilj kapitulira dva puta u dvije minute, strijelci su bili Triska i Glavaš. Samo 4 minute kasnije nova lopta u mreži gostiju, ovoga puta strijelac je bio Jakić, a u drugom poluvremenu priču je zaključio Blašković. Gosti su od 43. minute igrali s igračem manje, Baketarić je tada zaradio drugi žuti karton, a utakmicu su završili i bez trenera Željka Matijevića koji je poslan na hlađenje u završnici utakmice.

 

Rezultati 4. kola (nedjelja, 23. 09.) : Dobrovac – Sloga 3:1, Dinamo – H. Dragovoljac 4:1, Parasan – Sulkovci 0:2, Graničar (Z) – Croatia 2:1, Graničar (B) – Slaven 4:0

Raspored utakmica 5. kola (nedjelja, 30. 09. u 16,00 sati) : Sloga – Graničar (Z), Slaven – Dinamo, Croatia – Graničar (B), Sulkovci – Dobrovac, H. Dragovoljac – Parasan.

 

(Tekst : Sportalo.hr)

(Foto : Facebook stranica NK Parasan Golobrdci) 

Pročitano 1662 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 12:37