Utorak, 18 Rujan 2018 02:00

Parasan poražen na gostovanju u Trenkovu kod vodeće Sloge u 3. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - U nedjelju, 16. rujna su odigrane sve utakmice 3. kola 2. Županijske nogometne lige nakon kojeg je na vrhu dvojac iz Trenkova i Bučja sa po 7 osvojenih bodova. Oba lidera su u 3. kolu igrali pred svojim gledateljima u Trenkovu odnosno Bučju i došli do novih, drugih pobjeda.

Sloga je u svom Parku s 2:0 bila bolja od susjeda iz Golobrdaca golovima Luke Banovića i Dražena Bradića u drugom dijelu utakmice, očigledno zahvaljujući dobro odrađenim pripremama. Graničar je uz dosta muke došao do slavlja protiv Dinama. Domaćin je do prednosti došao zahvaljujući nesretnom i nespretnom braniču gostiju Vukasu koji je prevario svog vratara, a nakon desetak minuta igre u nastavku najbolji igrač Graničara Josip Brkić povećao je prednost svoje momčadi. Nedugo nakon toga Jakić vraća Dinamo u igru, a domaćin je posljednjih 15-ak minuta igrao s igračem manje ali ni to nije pomoglo Dinamu da dođe do prvog boda u sezoni.

Na prvi bod čekaju i nogometaši Slavena koji su upisali i drugi domaći poraz,ovoga puta u Gradcu je slavio Graničar iz Zagrađa. Goste je u vodstvo doveo Anto Srdarević, a u posljednjih 20 minuta krenulo se s izjednačenih 1:1 nakon pogotka Tomislava Puđa. Ipak, gosti u završnici koriste još dvije prigode, obje Srdarević, jednu Adam jednu ponovno Anto.

Odličan je bio pakrački derbi, Croatia je u Donjoj Obriježi imala odlučenu utakmicu, vodstvo od 2:0 donijeli su Sić i Špelić, no onda se ukazao Tomislav Mijić i odnio bod put Dobrovca pogodivši dva puta u posljednjih 9 minuta!

Lokalni derbi koji se trebao igrati u Sulkovcima to nije bio, na terenu je postojala samo jedna momčad, ona domaća. Po principu tko će kome nego svoj svome briljantnu partiju odigrao je bivši igrač Hrvatskog dragovoljca Robert Vidakušić koji je u samo pola sata postigao 3 pogotka i odlučio utakmicu. Prije odmora Gaziljevu mrežu pogodio je i Ivan Vidmar i najavio pravu katastrofu Dragovoljca. Ipak, u nastavku su se gosti malo pribrali, iskoristili smanjenu brzinu domaćina i odigrali koliko toliko dobro, preko svog najboljeg igrača Pave Nikolića smanjili su, imali još nekakve poluprilike ublažiti poraz, a onda su ipak završnu riječ uzli domaći i u 90. minuti došli do petog pogotka.

 

Rezultati 3. kola 2. ŽNL (16. 09. 2018.) : Sloga - Parasan 2:0, Graničar (B) - Dinamo 2:1, Slaven - Graničar (Z) 1:3, Croatia - Dobrovac 2:2, Sulkovci - H. Dragovoljac 5:1.

Poredak : Sloga (Trenkovo) 7, Graničar (Bučje) 7, Sulkovci 6, Graničar (Zagrađe) 6, Dobrovac 5, Parasan (Golobrdci) 4, Croatia (Donja Obrijež) 3, Hrvatski Dragovoljac (Drenovac) 2, Dinamo (Rajsavac) 0, Slaven (Gradac) 0.

Parovi 4. kola (nedjelja, 23. 09. u 16,30) : Dobrovac - Sloga, Dinamo - H. Dragovoljac, Parasan - Sulkovci, Graničar (Z) - Croatia, Graničar (B) - Slaven.

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1905 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 18 Rujan 2018 13:38