Ponedjeljak, 03 Rujan 2018 02:00

Limači Marsonie (Slavonski Brod) osvojili 2. Nogometni turnir "Aurea Fest Kup Požega 2018"

POŽEGA - Na igralištu s umjetnom travom na Sportsko – rekreacijskom centru u Požegi u sklopu Aurea festa Požega 2018., u subotu, 01. 09. 2018. je održan i 2. „Aurea Fest Kup Požega 2018“. Riječ je o malonogometnom turniru namijenjenom igračima 2010. godišta i mlađima u organizaciji NK Slavonija te pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Na turniru se natjecalo 11 ekipa koje su bile raspoređene u 3 skupine po 4 ekipe. Preko stotinu mladih nogometaša na početku je pozdravio gradonačelnik Požege Darko Puljašić. - Drago mi je što vidim ove mlade nogometaše, ali još mi je draže što vidim i dvije nogometašice. Okupili smo se kako bismo ovim turnirom na još jedan način obogatili Aurea fest i da pokažemo kako imamo mogućnosti organizirati turnire na ovako visokoj razini. Zahvaljujem se organizatorima koji će za svoje aktivnosti uvijek imati potporu Grada Požege. Čast mi je proglasiti ovaj turnir otvorenim i neka najbolji pobjedi – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Na turniru su nastupili NK Marsonia, NK Kaptol, NK Tim osvježenje Kuzmica, NK Požega, NK Dinamo Vidovci Dervišaga, NK Slavija Pleternica, NK Mladost Pavlovci, NK Osijek, Nogometna Akademija No limit Virovitica i domaćin Slavonija Požega s dvije ekipe.

Pobjednik 2. Aurea Fest Kupa 2018. je NK Marsonia (Slavonski Brod) koja je u finalu pobijedila NK Slavoniju Plave rezultatom 4:0. Treće mjesto je osvojio NK Kaptol koji je nakon penala bio bolji od NK Dinama (Vidovci).

Najbolji vratar je Andrej Alilović (Marsonia), najbolji igrač Fran Kuprešak (Marsonia), a najbolji strijelac Filip Blažević (NA No limit Virovitica) sa 6 pogodaka.

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 2829 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 03 Rujan 2018 12:22