Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018 02:00

Slavonija osvojila 3. mjesto na 33. Memorijalnom turniru "Stjepan Zdenko Šivo" u Pleternici

PLETERNICA - Slavonija je proteklog vikenda nastupila na 33. Memorijalnom turniru "Stjepan Zdenko Šivo" u Pleternici koji se igra u spomen na dugogodišnjeg predsjednika Slavije po kome pleternički Stadion i nosi ime.  

Prvog dana turnira Slavonija je poražena drugoligaša Sesveta rezultatom 3:1 (1:0). Jedini pogodak za Požežane postigao je Ivan Smojvir. U drugom polufinalnom susretu kombinirana momčad prvoligaša Rudeša je nakon jedanaesteraca poražena od Slavije rezultatom 8:9 (1:1).

U utakmici za 3. mjesto Slavonija je nakon jedanaesteraca svladala Rudeš ukupnim rezultatom 8:7. Nakon 90 minuta bilo je 1:1, a jedini pogodak za Slavoniju postigao je Marko Karačić. 

U finalu je Sesvete rezultatom 2:1 bilo bolje od domaće Slavije. Pogotke za Sesvete su postigli Marko Vranjković i Hugo, a za Slaviju Vinko Ančurovski. Za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira proglašen je Matej Ćosić (Sesvete). 

Nakon finala domaćin je organizirao zajedničku večeru za igrače i uprave sva četiri kluba u Ugostiteljskoj dvorani  "Bijela kuća" u Blackom. 

Pročitano 3267 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018 10:50