Ponedjeljak, 30 Srpanj 2018 02:00

NK Požega počela pripreme za novu sezonu 1. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Nogometaši Požege nakon uvjerljivo osvojenog naslova prije dvije sezone u protekloj su do posljednje minute bili u igri za obranu titule, no na kraju su ostali kratkih rukava i što se tiče velikog trijumfa ali i utješne nagrade i drugog mjesta koje je vodilo u kvalifikacije za MŽNL što je bio veliki cilj ovog kluba.

Sada je iskusni trener Željko Mitrović okupio momčad i krenuo u pripreme za novu sezonu u kojoj je cilj isti, borba za sami vrh! – "Manje više smo ostali u istom sastavu kao i protekle sezone, tek je Josip Pajić odlučio prestati s igranjem, ali još se nadamo da bi mogao promjeniti svoju odluku i nastaviti s nama i novu sezonu. Jedan dio igrača nam je na žalost na sezonskim poslovima pa nismo kompletni u pripremama, ali svejedno moramo vrijedno raditi i spremiti se za ono što nas čeka. Definitivno mi se ne sviđa ovaj neparni broj klubova u ligi, no kako nama tako i drugima. U ovu sezonu ne ulazimo u ulozi favorita što će sigurno biti određena prednost za nas u odnosu na prošlu sezonu kada su se svi posebno motivirali kada smo mi bili na drugoj strani – rekao je Željko Mitrović.

Doista, Požega je u svojoj šampionskoj sezoni ostvarila sjajne rezultate što im se pomalo i obilo o glavu u prošloj kada je svima posebno zadovoljstvo bilo njih pobijediti, sada ta uloga čeka aktualnog prvaka Kaptol.

Upravo su Kaptolčani vjerojatno ta momčad koja kreće kao prvi favorit, a Crveni definitivno u svojim redovima imaju kvalitete biti vrlo ozbiljan takmac za konačni trijumf. Lujić, Golić, Kahanek, Matanović i društvo i te kako zaslužuju veliki respekt!

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 3286 puta