Petak, 01 Lipanj 2018 02:00

Slavonija minimalno poražena u Đakovu u 29. kolu 3. HNL, u nedjelju u Požegi gostuje Koprivnica u odlučujućoj utakmici za ostanak u ligi

ĐAKOVO - Nogometaši Slavonije jučer su poraženi na gostovanju u Đakovu od domaće Đakovo Croatie rezultatom 1:0 u pretposljednjem, 29. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok.

Pogodak odluke pao je u 45. minuti iz jedanaesterca. Nakon jednog kornera domaći igrač ozljedio je Matu Marčetića koji je morao napustiti teren, a sudac je pokazao na jedanaesterac za Đakovo koje je tako došlo do prednosti i važna tri boda.

U drugom dijelu Požežani su napadali ali nisu uspjeli postići pogodak. U samoj završnici susreta poništen je pogodak mladom napadaču Slavonije Ivanu Smojviru zbog zaleđa. Đakovo je tako došlo da važnih bodova s kojima su se izjednačili sa "Plavima s Orljave".

Važne pobjede u ovom kolu ostvarilo je i Belišće protiv Bedema rezultatom 1:0 kao i Varteks protiv Slavije s visokih 5:1. Kolo prije kraja Slavonija, Đakovo i Belišće imaju 28 bodova, a Varteks 26.

U posljednjem kolu Slavonija dočekuje Koprivnicu dok trojac konkurenata gostuje (Mladost - Varteks, Slavija - Belišće, Međimurje - Đakovo). Slavonija ima i bolji međusobni skor u odnosu na sve 3 ekipe.

Iz Nogometnog kluba Slavonija i ovim putem pozivaju sve navijače i ljubitelje nogometa iz Požeštine da u nedjelju, 03. 06. 2018. s početkom u 17,30 sati dođu na Stadion Slavonije i podrže "Plave s Orljave" u ključnoj utakmici za ostanak u ligi protiv Koprivnice. Ulaz je besplatan. 

 

(Foto : HNK Đakovo Croatia) 

Pročitano 2708 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 01 Lipanj 2018 15:30