Utorak, 20 Veljača 2018 01:00

U 3. kolu Županijskog nogometnog kupa Požega gostuje u Buku, Croatia u Kaptolu, a Dinamo u Kuzmici

VELIKA - Na plenumu klubova 1. i 2. Županijske nogometne lige Požeško slavonske koji je jučer održan u Velikoj na stadionu Papuka ždrijebom su odlučeni parovi trećeg kola Županijskog nogometnog kupa u kojem naslov pobjednika brani požeška Slavonija.

Te i bio najzanimljiviji dio plenuma na kojem su potvrđeni već poznati termini početka natjecanja (1. ŽNL 18. 03., a 2. ŽNL 25. 03.). U ždrijebu parova 3. kola kupa "kuglice" su odredile da će prošlosezonski polufinalist Požega na teško gostovanje u Buk gdje ih čeka dodatno osnaženi BSK, sigurno iznimno motiviran za rušenje aktualnog prvaka 1. ŽNL.

Nogometaši Tim osvježenja i vidovačkog Dinama će u Kuzmici odraditi susjedski derbi i generalku pred prvenstvo. Zanimljiv dvoboj igrati će se i u Kaptolu gdje će istoimeni domaćin koji djeluje vrlo raspucano u pripremama ( pobjeda 8:0 na gostovanju u Vidovcima) ugostiti mihaljevačku Croatiju.

Najlakši posao trebao bi imati Lipik koji je bio miljenik ždrijeba i izvukao je jedinog drugoligaša – Graničar iz Zagrađa. S obzirom da putuju u Zagrađe oprez je nužan, no Kužilekova momčad je sasvim sigurno najveći favorit od sva 4 para.

Županijski trećeligaši Slavija i Slavonija koja brani titulu se u natjecanje uključuju u polufinalu. Utakmice 3. kola kupa igraju se u nedjelju, 11. ožujka s početkom u 15,30 sati. Jedino će se utakmica u Kuzmici između Tim osvježenja i Dinama (Vidovci) odigrati u subotu, 10. ožujka u 15,30 sati. 

 

(Tekst i foto : Sportalo.hr) 

Pročitano 1708 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Veljača 2018 09:42