Četvrtak, 26 Listopad 2017 02:00

Kadeti i juniori NK Požega i juniori NK Slavonija igraju pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa

POŽEGA - Kadeti Nogometnog kluba Požega danas (četvrtak, 26. 10.) s početkom u 15,00 sati gostuju u Slavonskom Brodu gdje će protiv domaćeg Amatera odigrati utakmicu pretkola Hrvatskog nogometnog kupa.

Požega je to pravo ostvarila kao finalist Županijskog nogometnog kupa. U isto vrijeme pobjednik kupa Papuk (Velika) će na svom Stadionu ugostiti Hypo limač (Osijek). 

Pobjednici Županijskog kupa u kategoriji juniora nogometaši požeške Slavonije će u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa ugostiti NK Mikleuš. Utakmica se igra u utorak, 31. listopada 2017. s početkom u 14,00 sati na Stadionu kraj Orljave. Finalist Županijskog kupa momčad Požege je u pretkolu slobodna. 

Jučer je već odigrano pretkolo u kategoriji pionira. Pobjednik Županijskog nogometnog kupa Slavija (Pleternica) je poražena na gostovanju kod Hypo limača u Osijeku rezultatom 7:1 dok je finalist Županijskog kupa Hajduk Pakrac na gostovanju u Županji kod Graničara odigrao 2:2 ali su domaći slavili nakon jedanaesteraca ukupnim rezultatom 7:6. 

Pročitano 2389 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Listopad 2017 10:42