Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 02:00

Slavonija poražena u Oriovcu u 2. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

ORIOLIK - Nogometaši Slavonije poraženi su u subotu, 02. rujna na gostovanju u Oriovci od domaćeg Oriolika rezultatom 2:1 (0:1) u 2. kolu 3. Hrvatske nogometne lige. Slavonija je povela pogotkom Brune Bobana u 28 minuti, ali su Požežani pri kraju utakmice primili dva pogotka i izgubili bodove. 

- " Dobra utakmica u kojoj smo imali jednu mrtvu šansu koju gost čisti takoreći s linije, a nakon toga iz jednog kontranapada dolaze do vodstva i s tim se rezultatom odlazi na poluvrijeme. Zadnjih pola sata dali smo sve od sebe da izjednačimo i trud nas se isplatio pa pogocima Stubičana i Jurića dolazimo po meni do zaslužene pobjede protiv jako dobre ekipe Slavonije kojoj želim puno sreće u daljnjem tijeku natjecanja" – kazao je trener Oriolika Braslav Ostojić

- "Dugo smo vodili i imali tri boda no nismo izdržali u samoj završnici. Kod vodstva od 1:0 smo imali dvije velike prigode riješiti utakmicu, ali nismo ih na našu žalost realizirali. Čestitam svojim dečkima na velikoj borbi kao i domaćinu na pobjedi, a mi se okrećemo dvjema domaćim utakmicama Marsoniji i Međimurju gdje moramo tražiti bodove" – rekao je Krešimir Brkić. trener Slavonije. 

U subotu, 09. rujna s početkom u 17,00 sati Požežani na svom Stadionu u sklopu 3. kola dočekuju Marsoniu (Slavonski Brod). 

Pročitano 1985 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 14:30