Petak, 25 Kolovoz 2017 02:00

Požega, Dinamo i Croatia domaćini u 2. kolu kupa koje se igra 26. i 27. kolovoza

POŽEGA / VIDOVCI / MIHALJEVCI - Drugo kolo kupa Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije igra se narednog vikenda, a odigrat će se ukupno 7 utakmica. 

U subotu, 26. kolovoza s početkom u 17,30 sati nogometaši Požege na svom igralištu na Sportsko - rekreacijskom centru dočekuju županijskog drugoligaša Hrvatski dragovoljac (Drenovac). Očekuje se sigurna i uvjerljiva pobjeda domaćina koji je prošle godine uvjerljivo osvojio naslov prvaka 1. ŽNL dok su gosti sezonu 2. ŽNL završili na 5. mjestu ali u narednom prvenstvu imaju velike ambicije. Drenovčani se nadaju da mogu iznenaditi Požegu kao i prije deset godina kada su u 2. kolu u Požegi pobijedili rezultatom 1:3 Požegu koja je tada također bila prvak 1. ŽNL. 

U nedjelju, 27. kolovoza s početkom u 17,30 sati Dinamo na svom igralištu u Vidovcima dočekuje NK Papuk (Velika). U isto vrijeme u Mihaljevcima na svom igralištu Grabovac nogometaši Croatie dočkuju županijskog drugoligaša Dinamo (Rajsavac).

U ostalim nedjeljnim susretima sastaju se Mladost (Pavlovci) – Kaptol, Tim osvježenje (Kuzmica) – Dinamo (Badljevina), BSK Buk – Kutjevo i Graničar (Zagrađe) – Slavonija (Prekopakra).

Posljednji, osmi par 2. kola je Hajduk (Pakrac) – Lipik 1925 (Lipik). Ta utakmica odigrat će se naknadno jer Pakračanima ovog vikenda kreće prvenstvo 4. HNL.

Pročitano 1343 puta