Ponedjeljak, 15 Svi 2017 02:00

Požega u srijedu, 17. svibnja u polufinalu kupa dočekuje Slaviju (Pleternica) dok Slavonija gostuje u Kutjevu

POŽEGA / KUTJEVO - Iako je na izvlačenju polufinalnih parova Županijskog nogometnog kupa određeno da Požega i Kutjevo gostuju kod trećeligaša Slavije (Pleternica) i Slavonije (Požega) dogovorom klubova i potpisanim sporazumima županijski nogometni prvoligaši će u ovim susretima ipak biti domaćini.

Tako će u srijedu, 17. svibnja s početkom u 17,30 sati novi prvak 1. Županijske nogometne lige NK Požega ugostiti NK Slaviju (Pleternica) dok će se u isto vrijeme na Gradskom stadionu u Kutjevu sastati NK Kutjevo i NK Slavonija (Požega). Igra se samo jedna utakmica, a pobjednici će se plasirati u finale koje će se igrati 31. svibnja ili 07. lipnja. 

Ukoliko Požega u polufinalu prođe Slaviju finale će se igrati 31. svibnja zbog kvalifkacija za 4. ligu koje će Požega igrati 10. i 15. lipnja. Ako Slavija osigura plasman finale će se igrati 07. lipnja. 

Mjesto odigravanja finalne utakmice odredit će Izvršni odbor Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije ukoliko se klubovi finalisti ne uspiju dogovoriti. 

Pročitano 1723 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Svi 2017 13:58