Četvrtak, 04 Svi 2017 02:00

Slavonija pobijedila Koprivnicu u 25. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

POŽEGA - Susret između Slavonije i Koprivnice pratilo je svega pedesetak gledatelja, a nogometaši Slavonije su bili više nego dominantni. U prvom poluvremenu Slavonija je stvorila 5-6 čistih prilika za pogodak prije vodstva, a nisu dobro reagirali Zrnčić, Jakešević, Karačić.

U 40. minuti Slavonija je postigla vodeći pogodak. Slobodan udarac za domaće nogometaše četrdesetak metara od gola gostiju s desne strane izveo je Majstorović i odlično centrirao loptu na drugu stativu, a na nju je natrčao Podobnik i glavom loptu poslao iza leđa vratara Tihelke.

Gosti su u tijeku prvog poluvremena tek dva puta pokušali ugroziti vrata Slavonije. U drugom poluvremenu Slavonija je već u 46. minuti imala priliku za povećanje rezultata. Karačić je uputio odličan udarac s desetak metara no Tihelka je odlično intervenirao.

U kontra napadu gostiju Ivanović je izbio sam pred Rezu, no Rezo je izašao kao pobjednik i spasio svoju mrežu. Konačan rezultat ove utakmice postavio je mladi Karačić u 74. minuti.

Nakon što je akciju poveo Bekavac uposlio je Karačića koji je utrčao pred gol Koprivnice i s desetak metara je šutirao, a Tihelka je uspio taknuti loptu no ona se od stative odbila u mrežu. U sudačkoj nadoknadi Slavonija je imala čak tri prave prilike, no sreća je bila na strani gostiju i njihova mreža se nije tresla.

 

SLAVONIJA – KOPRIVNICA 2:0 (1:0)

POŽEGA – Igralište NK Slavonije. Gledatelja 50. Sudac Armin Gadžo (Bjelovar), pomoćnici Buček i Plevnik.

STRIJELCI: 1:0 – Podobnik (40), 2:0 – Karačić (74).

SLAVONIJA: Rezo, Jan Neruda, Podobnik, Soldo, Sokić, Majstorović, Včelik, Grbeš (od 87. Majetić), Karačić, Zrnčić (od 53. Bekavac), Jakešević (od 81. Banić). Trener Robert Špehar.

KOPRIVNICA: Tihelka, Srbljinović, Koren, Kovačić, Pavlović (od 65. Novak), Bubnjić (od 77. Rajić), Šokec, Tuba (od 72. Međurečan), Sminderovac, Zirdum, Ivanović. Trener Želimir Mešnjak.

ŽUTI KARTONI: Včelik, Grbeš, Podobnik, Sokić, Bekavac (Slavonija), Koren, Pavlović, Bubnjić (Koprivnica).

IGRAČ UTAKMICE: Marko Karačić (Slavonija).

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 1800 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 04 Svi 2017 07:34