Utorak, 02 Svi 2017 02:00

Uvjerljiv poraz nogometaša Slavonije na gostovanju u Ivankovu u 24. kolu 3. HNL

IVANKOVO - Derbi utakmica gornjeg dijela tablice 3. HNL odigrana je u Ivankovu gdje je gostovala Slavonija protiv Bedema koji je odlaskom trenera Bartolovića ušao u malu krizu no upravo utakmica protiv Slavonije za njih je bila vrlo značajna. Slavonija je bila svjesna da rezultat iz ove utakmice u mnogome odlučuje oko plasmana na kraju prvenstva, no to isto je vrijedilo za domaćina.

Nakon što je Slavonija dobro parirala u prvom poluvremenu i domaćin nije mogao napraviti neku ozbiljnu priliku za pogodak. Niti početkom drugog poluvremena ništa konkretnije nisu napravili domaći nogometaši sve dok sudac nije dosudio u 59. minuti kazneni udarac za Bedem iz samo njemu znanih razloga.

Nakon što je Lučić postigao pogodak i doveo Bedem u vodstvo domaćin igra vrlo prljavo i u samo 25 minuta četiri žuta kartona dobili su domaći zbog preoštrih startova. S druge strane i Slavonija je dobila 4 žuta kartona ali samo zbog prigovora. Očito da je Slavonija ovu utakmicu morala izgubiti jer je došla u krivo vrijeme u Ivankovo, koje istina ima dobru momčad.

Desetak minuta prije kraja utakmice Mrdeša je povećao rezultat i osigurao pobjedu domaćina, da bi u sudačkoj nadoknadi Bedem ostvario uvjerljivu pobjedu iako je razvoj situacije na terenu bio sasvim drugačiji. No i to je naš nogomet i na takve stvari se mora biti spreman. U srijedu, 03. svibnja s početkom u 17,00 sati Slavonija na svom terenu dočekuje Koprivnicu i sada je imperativ Požežana tri boda.

 

BEDEM – SLAVONIJA 3:0 (0:0)

IVANKOVO – Igralište Ivankovo. Gledatelja 250. sudac Alen Dobraš (Slav. Brod).

STRIJELCI: 1:0 Lučić (59.-11m), 2:0 Mrdeša (77), 3:0 Mrdeša (90+2).

BEDEM: Marijanović, Babić, Smolčić, Lučić, Validžić, Borko, Žgela, Mrdeša, Vuksanović (od 85. Ujvari), Rajić Sudar (od 82. Ljaljić), Tustonjić (od 87. Sambol). Trener nema.

SLAVONIJA: Vasić, Pavelić (od 46. Zrnčić), Jan Neruda, Josip Neruda (od 71. Grbeš), Majstorović, Karačić (od 66. Banić), Boban, Včelik, Jakešević, Soldo, Božić. Trener Robert Špehar.

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 1678 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 02 Svi 2017 10:39