Srijeda, 17 Kolovoz 2016 02:00

Slavonija poražena od Marsonie u pripremnoj utakmici

BEBRINA - Nogometaši Slavonije u subotu su odigrali pripremnu utakmicu protiv starog rivala Marsonie iz Slavonskog Broda. Susret je odigran u Bebrini u sklopu proslave 40 godina postojanja slavonskobrodskog županijskog trećeligaša NK Bonk (Bebrina). Prije Marsonie i Slavonije revijalne utamice odigrali su limači Slobodnice i Bonka te veterani Bonka i općine Bebrina.

U početnih dvadesetak minuta Požežani su bili bolji i u 8. minuti poveli s 1:0 pogotkom Brune Bobana. Marsonia je preko Damira Mirkovića u 43. minuti izjednačila, a početkom drugog dijela Marsonia je i povela. Strijelac je bio Veli Zenuni u 57. minuti. Požežani su u 61. uspjeli poravnati omjer pogotkom Ivana Jakeševića.

Deset minuta kasnije svojim drugim golom Zenuni je u 71. minuti Brođanima donio pobjedu u ovom prijateljskom ogledu.

Uprava Bonka je po završetku utakmice organizirala večeru za sve sudionike proslave. 

Sljedeću pripremnu utakmicu "Plavi s Orljave" trebali su igrati u subotu, 20. kolovoza na svom Stadionu protiv Moslavine (Kutina) ali je susret odgođen pa će igrači trenera Roberta Špehara međusobno odigrati trening utakmicu. 

Do početka novog prvenstva 3. HNL Istok Slavonija više neće imati pripremnih utakmica. U 1. kolu Požežani u subotu, 27. kolovoza dočekuju drugu momčad NK Osijeka. 

Pročitano 1811 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 19 Kolovoz 2016 09:23