Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2016 02:00

Slavonija bolja od Požege u pripremnoj utakmici

POŽEGA - U subotu, 06. kolovoza na Igralištu Nogometnog kluba Požega na Sportsko - rekreacijskom centru odigrana je pripremna utakmica između NK Požega i NK Slavonija. Rezultat je bio 2:4 za nogometaše Slavonije.

Požega je povela u 21. minuti pogotkom napadača Krešimira Vidovića koji je bio najbolji strijelac tog kluba u prošloj sezoni 1. Županijske nogometne lige. Izjednačenje je donio Bruno Boban u 36. minuti. 

Slavoniju je u vodstvo doveo Ivan Jakešević već u prvoj minuti nastavka, a Boban je povećao vodstvo u 55. minuti. Krunoslav Kahanek je u 65. minuti smanjio na 2:3, a konačan rezultat postavio je mladi napadač Ivan Smojvir u 70. minuti. 

Pripremne utakmice su ovog vikenda odigrali i Dinamo (Vidovci) i Croatia (Mihaljevci). 

Dinamo je sudjelovao na dvodnevnom turniru u Brodskom Stupniku. U subotu su Vidovčani rezultatom 1:0 svladali NK Slogu (Nova Gradiška) koja se ovog ljeta u kvalifkacijama protiv Tim osvježenja (Kuzmica) plasirala u 4. HNL. Jedini pogodak postigao je Tomislav Smojvir. 

U finalu su Vidovčani igrali protiv slavonskobrodskog županijskog prvoligaša Omladinca (Gornja Vrba) te su poraženi rezultatom 1:2 nakon što su imali vodstvo od 1:0 pogotkom Nikole Obradovića. 

Croatia (Mihaljevci) je u subotu na svom Igralištu Grabovac ugostila NK Slaven (Gradac) od kojeg je poražena rezultatom 2:3. U nedjelju su Mihaljevčani poraženi rezultatom 4:0 na gostovanju u Pavlovcima kod Mladosti koja je prošle godine ispala u 2. ŽNL. 

Pročitano 1582 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Kolovoz 2016 13:25