Srijeda, 15 Siječanj 2020 01:00

U derbiju 4. kola Županijske malonogometne lige Helda pobijedila Pleternicu

POŽEGA – Proteklog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc odigrane su sve utakmice 4. kola Županijske malonogometne lige Požeško – slavonske. Kolo su otvorili Plamen i Birtijca koja je pobijedila rezultatom 4:6 (1:2). Pogotke za ekipu iz Šumanovca postigli su Luka Banić (2), Dario Majetić, Marin Majetić, Ivan Uldrijan i kapetan Dalibor Vukas dok su za Plamen strijelci bili Zvonimir Metić (2), Denny Martinović i kapetan Mirko Bošnjak. 

U susretu dva požeška kluba Coloremajl je rezultatom 7:4 (5:0) svladao Vladorenu. Pogotke za Color postigli su Vjekoslav Legac (3), Josip Pavić (2), Nikola Vasić i Stjepan Šilhan. Pogotke za Vladorenu postigli su Lovro Zeljko (3) i Josip Drežnjak. 

Legacy je protiv kutjevačkog Internacionala slavio rezultatom 3:0 (1:0) i tako došao do prve pobjede. Pogotke su postigli Peter Barić (2) i kapetan Bruno Kićan. 

Dvije odlične momčadi s područja grada Pleternice odigrale su derbi 4. kola u kojem je Helda (Buk) rezultatom 5:2 (3:0) bila bolja od Pleternice. Tri pogotka za Heldu postigao je njihov kapetan i predsjednik Albert Hel koji je i vodeći strijelac lige sa 21 postignutim pogotkom u 4 odigrane utakmice. Po jedan pogodak u pobjedu Helde ugradili su Matej Blašković i Roberto Marčinović. Za Pleternicu su strijelci bili Damir Petković i Pavo Nikolić. 

U posljednjem susretu kola Skenderovci su rezultatom 5:2 (4:0) svladali Učilište Link. Pogotke su postigli Krešimir Plešić, Robert Bojić, Mihael Hlebec, Mateo Janjić i kapetan Nikola Đak dok su za Link zabili Robert Jaroš i Marko Vučetić. U 4. kolu slobodan je bio Zarilac. 

U subotu, 18. 01. 2020. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc odigrat će se tri utakmice 5. kola Županijske malonogometne lige Požeško - slavonske. Sastaju se Helda - Učilište Link (19,30), Internacional - Pleternica (20,20) i Coloremajl - Legacy (21,10).

U nedjelju, 19. 01. 2020. s početkom u 15,00 sati Coloremajl i Učilište Link će odigati zaostalu utakmicu 2. kola Županijskog malonogometnog kupa. Nakon toga, u 16,00 sati Zarilac  i Plamen će odigrati utakmicu 5. kola Županijske malonogometne lige. Posljednja utamica kola između Birtijce i Vladorene je dogovorom klubova odgođena jer Birtijca narednog vikenda sudjeluje na malonogometnom turniru u Njemačkoj (Straubing).

 

 

Pročitano 2140 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Siječanj 2020 19:16