Utorak, 30 Prosinac 2014 01:00

Završio prvi krug 24. BMNT "Požega 2014"

U Sportskoj dvorani Grabrik odigrane su večeras posljednje utakmice prvog kruga 24. Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2014". Na programu osmog natjecateljskog dana bile su dvije veteranske i pet utakmica u fondu nagrada. 

Rampa Spin Valis je očekivano bila uvjerljivo bolja od Standarda Požega. Utakmica je završila rezultatom 4:0 te je Rampa osvojila prvo mjesto skupine 4 i plasirala se u četvrtfinale veteranskog turnira. Iz te skupine kao drugoplasirana ekipa prošli su i Luzeri Čaglin. Dva pogotka za Rampu postigao je Jako Novak a po jedan Zdenko Biondić i Mijo Kostić.

Druga veteranska utakmica u kojoj su se sastale ekipe Vallis Aurea i Vina Tandara Kutjevo ponudila je puno više uzbuđenja i neizvjesnosti jer je direktno odlučivala o drugom mjestu skupine 3. i prolasku u drugi krug. Igrači Vina Tandara dva puta su imali vodstvo ali je utakmica završila neodlučeno 2:2. Pogotke za Vina Tandara postigli su Krešimir Miškulin i Danislav Rašić dok su za Vallis Aurea efikasni bili Gojko Soldo i Dado Mikić. Nakon izvođenja penala prolaz u četvrtfinale izborila je Valis Aurea konačnim rezultatom 5:4.

U prvoj utakmici fonda nagrada igrači Pink pantera izborili su najuvjerljiviju pobjedu u dosadašnjem tijeku turnira. Ekipa iz Jakšića je sa čak 12:1 nadigrala ekipu Kud puklo da puklo. Četiri pogotka postigao je vodeći strijelac turnira Domagoj Kovačević koji trenutno ima ukupno 9 pogodaka. Četverostruki strijelac bio je i njegov suigrač Dino Banušić, dva pogotka postigao je Dario Subotić a po jednom su se u strijelce upisali Matej Sračić i Alen Solina. Počasni pogodak za poraženu ekipu postigao je Jurica Kljaić. Pink panter je daleko najugodnije iznenađenje ovogodišnjeg turnira. Već nekoliko godina ova ekipa pruža zapažene igre na požeškom turniru a ove godine bi mogla otići jako daleko. 

Novogradiški Caffe bar Rubikon očekivano je bio bolji od mlade ekipe Traubisode. Rubikonu je i bod bio dovoljan za drugo mjesto u skupini 4 i prolaz u drugi krug dok je njihovim protivnicima igrala samo pobjeda. Rezultat je bio 3:0 za Rubikon a sva tri pogotka postigao je Goran Divković. 

Caffe bar Vertigo je na poluvremenu imao vodstvo od samo 1:0 ali nije dopustio nikakvo iznenađenje u susretu s Vladorenom Mama mia te je utakmica završila rezultatom 6:0 za Vertigo. Dvostruki strijelac bio je Miroslav Lujić a po jedan pogodak u pobjedu Vertiga su ugradili Nikola Miholić, Aleksandar Darmopil, Ivan Blim i Tomislav Zelenika. Vertigo je osvojio prvo mjesto u skupini 8. sa sedam osvojenih bodova. 

Ekipa Sibinja je bila veliki favorit u susretu s Vinarijom Svoboda Stražeman Zarilac koja je i prije ove utakmice izgubila sve šanse za prolaz. Igrači Sibinja pobijedili su rezultatom 3:0 i osvojili prvo mjesto skupine 2. Josip Nižić postigao je dva a Tomislav Topalović jedan pogodak.

Posljednja utakmica direktno je odlučivala o drugom mjestu skupine 8. Alabami je bio dovoljan i bod dok su Autodijelovi Tokić 2 morali pobijediti jer su imali bod manje od svojih protivnika. Utakmica je završila neodlučeno 2:2 pa je u četvrtfinale prošla MNK Alabama. Pogotke za Alabamu postigli su Miroslav Papak i Vjekoslav Čerti dok su za drugu ekipu Autodijelova Tokić strijelci bili Mislav Brnčić i Ivica Andričić. 

 

DRUGI KRUG

 

Petak, 02. 01. 2015. – 9. dan –Osmina finala

17,20 Pilana Blatančić- Kelvin (A –Četvrtfinale Vet)

18,00 Hvidra Požega – Alabama (B - Četvrtfinale Vet)

18,40 Pizza bar Aureus Caffe bar Samson – Luzeri Čaglin (A)

19,30 Moby dick – Sibinj (B)

20,20 MNK Plamen – MNK Alabama (G)

21,10 Windor d.o.o. – Caffe bar Vertigo (H)

 

Subota, 03. 01. 2015. – 10. dan – Osmina finala

17,00 Euromodul Rijeka – Luzeri Čaglin (C – Četvrtfinale Vet)

17,40 Vallis Aurea – Rampa Spin Valis (D – Četvrtfinale Vet)

18,20 Revijalna utakmica – veterani

19,00 ŠNK Slavonija juniori – Pink Panter (D)

19,50 Crna Legija – AG Gradnja '97 (E)

20,40 Trento – Caffe bar Rubikon (C)

21,30 Fossio Mojito bar – SMC Pleternica (F)

Pročitano 2540 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 03 Siječanj 2015 16:55