Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 20 Studeni 2019 01:00

MNK Autodijelovi Tokić uvjerljivo poraženi na gostovanju kod Osijeka Kelmea u 7. kolu 2. HMNL - Istok

POŽEGA - Odigrana je glavnina susreta 7. kola 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok, nakon kojeg više nema momčadi s maksimalnim bodovnim učinkom. Brod 035 je porazom na gostovanju kod Slatine izgubio prve ovosezonske bodove, a Osijek Kelme je uvjerljivom pobjedom protiv Autodijelova Tokić zasjeo na vrh prvenstvene ljestvice.

U uzbudljivom susretu Nova Gradiška i Aurelia su podijelili bodove, dok su u dvoboju bivših prvaka Našice slavile protiv Vinkovaca. Nakon 7 odigranih kola Brod je još uvijek bez osvojenog boda, nakon što je novi poraz upisao na svom parketu protiv Male Mljekare.

Autodijelovi Tokić su u 7. kolu doživjeli težak poraz kod Osijek Kelmea. Požeški klub bi na ovom teškom gostovanju kod bivšeg prvoligaša teško bi osvojila bodove i u najjačem sastavu, a kamoli u ovom oslabljenom sastavu u kojem su bila dva juniora i dva rekonvalescenta od kojih se jedan opet ozlijedio. Požeški klub u sljedećem, 8. kolu gostuje u Valpovu kod Male Mljekare. Utakmica se igra u ponedjeljak, 25. 11. u 20:30 sati. 

Jakšić će svoj susret 7. kola protiv Futsal Olimpijca odigrati u subotu, 23. 11. u 20,45 sati u Županji, a već dan poslije, u nedjelju, 24. 11. s početkom u 20,00 sati Jakšićani u požeškoj Sportskoj dvorani Tomislav Pirc dočekuju HMNK Novu Gradišku u utakmici 8. kola. 

Pročitano 1485 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 20 Studeni 2019 14:23