Ispiši ovu stranicu
Petak, 25 Listopad 2019 02:00

MNK Autodijelovi Tokić u 3. kolu 2. HMNL - Istok poraženi u Županji kod Futsal Olimpijca, Jakšić u Požegi izgubio od 035 Broda

ŽUPANJA / POŽEGA - Igrači MNK Autodijelovi Tokić poraženi su na gostovanju kod Futsal Olimpijca u Županji rezultatom 5:2 (2:1) u 3. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok. "Tokići" su na ovo gostovanje otišli u nekompletnom sastavu i to nakon utakmice velikog nogometa jer je većina igrača tog kluba registrirana za četvrtoligaša NK Kuzmicu.

Domaćin je poveo 2:0, a pogotke za izjednačenje su postigli Luka Šporčić  u 17. minuti i Domagoj Brnčić u 27. minuti. Olimpijci već u idućem napadu odlazr na 3:2, a u pogocima u 26. i 39. minuti osiguravaju pobjedu za konačnih 5:2. 

U 4. kolu MNK Autodijelovi Tokić dočekuju HMNK Nova Gradiška, momčad od koje su poraženi nedavno  u Požegi u polufinalu Kupa regije Istok rezultatom 2:3. Taj susret igra se u subotu, 26. 10. 2019. s početkom u 19,00 sati u Sportskoj dvorani OŠ Fra Kaje Adžića u Pleternici.

MNK Jakšić je u 3. kolu u Požegi poražen od MNK 035 Broda (Slavonski Brod) rezultatom 3:4 (1:0). Josip Raguž doveo je Jakšić u vodstvo u 7. minuti, a 1:0 na semaforu Sportske dvorane Tomislav Pirc stajalo je sve do 24. minute kada je izjednačio Luka Đerek.

Vratar domaćih Matko Kovačević sjajno je branio i pune 24. minute skidao šuteve gostiju ali tada je i on bio nemoćan. Gosti su još dva puta vodili ali se Jakšić pogocima Petra Jurića i Domagoja Kovačevića. Iskusniji gosti koji su imali i dužu klupu drugim pogotkom Almedina Bundavice za konačnih 3:4 u 37. minuti dolaze do pobjede isva 3 boda iako je Jakšić zaslužio barem neriješeno u ogledu protiv kluba koji je još u prošloj sezoni igrao 1. Hrvatsku malonogometnu ligu.  Pobjednika je presudila prije svega kratka kluba Jakšića koj nije imao dovoljno igrača za visok ritam utakmice koji su nametnuli gosti iz Slavonskog Broda koji su u 

Jakšić u sljedećem, 4. kolu gostuje u Vinkovcima kod Aurelie. Utakmica se igra u subotu, 26. 10. 2019. s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Ekonomske škole. Kako većina igrača MNK Jakšić nastupa u velikom nogometu za četvrtoligaša NK Jakšić koji tog dana s početkom u 15,00 sati protiv Omladinca (Gornja Vrba) na svom Igralištu Jajara igra susret 10. kola MŽNL Slavonski Brod - Požega morat će odmah nakon utakmice na put za Vinkovce. 

Zbog ovakvih stvari upitna je sama regularnost natjecanja 2. HMNL - Istok jer u istom danu igrači igraju dvije utakmice velikog i malog nogometa, putuju, mijenaju podlogu te je mogućnost za ozljeđivanje velika ali o tome bi brigu trebalo voditi vodstvo natjecanja te lige.  

Pročitano 1352 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 26 Listopad 2019 16:02