Subota, 20 Prosinac 2014 01:00

Odigrano prvih šest utakmica 24. BMNT "Požega 2014"

 

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Grabrik odigrano je danas šest utakmica prvog dana 24. Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2014". Turnir je otvorio prošlogodišnji pobjednik ekipa Pizza bara Aureus Caffe bara Samson koja nije imala previše problema s mladim igračima ekipe Ummba Energy drink Pekare Dragić.

Igrači Aureusa dobili su utakmicu rezultatom 4:0. Prvi pogodak na ovogodišnjem turniru postigao je Josip Martinović koji je godine dvije bio najbolji strijelac 22. turnira kada je igrao za ekipu Zmajevi. Nakon vodstva u 7. minuti branitelji naslova su tek pred kraj utakmice riješili sve dvojbe oko pobjednika sa dva pogotka Mislava Včelika i jednim pogotkom Ante Gudelja. Aureus nije bio u kompletnom sastavu i imao je samo 7 igrača u zapisniku na ovoj utakmici a u nastavku turnira trebali bi im se priključiti i dva odlična malonogometaša iz Slavonskog Broda. Riječ je o Mariu Petroviću i Hrvoju Mišiću. Na samom početku utakmice ozljedio im se i napadač Mario Pavelić koji je iskrenuo zglob.

Druga utakmica između Alibi bara i Vinarije Svoboda Stražeman Zarilac donijela je puno neizvjesnosti i uzbuđenja. Nakon što su igrači Alibija u 8. minuti preko Christiana Ereiza i Eugena Šarića u razmaku od samo pola minute postigli dva pogotka činilo se da neće imati težak zadatak protiv ekipe koju čine igrači županijskog malonogometnog drugoligaša Zarilca. Uporni igrači Vinarije Svoboda su uspjeli izjednačiti pogocima Maria Jelića u 10. i Petra Marčinovića u 22. minuti. Tri minute prije kraja Domagoj Brekalo osvojio je jednu loptu i dobro asistirao Dini Dragičeviću kojem nije bilo teško s nekoliko metara pogoditi gol Zarilčana.

Juniori ŠNK Slavonije su lako dobili MNK Komušinu. Dva pogotka postigao je napadač Marko Grbeš a po jedan Ivica Poljaković i Antonio Novinc.

Ekipa Pink panter za koju nastupaju igrači NK Jakšića je sa uvjerljivih 6:1 porazila Traubisodu. Čak pet pogodaka postigao je Domagoj Kovačević a jedan gol djelo je Daria Subotića. Počasni pogodak za mladu ekipu Traubisode postigao je Krešimir Plešić.

Fossio Mojito bar je također sa rezultatom 6:1 bio bolji od Župe Kuzmica. Za pobjedničku ekipu pogotke su postigli Josip Ciprić, Dalibor Žafaranić, Nino Parmaković, Mišo Hodak, Sebastijan Kalnak i Branimir Zelić.

U posljednjoj utakmici AG Gradnja '97 je rezultatom 3:1 svladala Požešku kroniku. Dva pogotka za građevinare postigao je Petar Čuljak a jedan Leo Mikić. Za Kroniku strijelac je bio Tomislav Petraš.

Prvog dana turnira Grabrik je bio solidno popunjen. Na prvoj utakmici već je bilo oko 150 gledatelja a kasnije se broj i povećavao. U nedjelju, 21. prosinca turnir se ne igra zbog humanitarnog koncerta koji će se u Grabriku održati za Udrugu "Mi".

Natjecanje se nastavlja u ponedjeljak, 22. prosinca kada će prve dvije utakmice svog turnira odigrati i veterani. Nakon toga odigrati će se i četiri utakmice u fondu nagrada. 

 

Subota, 20. 12. 2014. – 1. dan

Pizza bar Aureus Caffe bar Samson – Ummba Energy drink Pekara Dragić 4:0

Alibi bar – Vinarija Svoboda Stražeman Zarilac 3:2

ŠNK Slavonija juniori – MNK Komušina 4:0

Pink panter – Traubisoda 6:1

Župa Kuzmica – Fossio Mojito bar 1:6

AG Gradnja '97 – Požeška kronika 3:1

 

Ponedjeljak, 22. 12. 2014. – 2. dan

18,00 Sibinj - Luzeri Čaglin 

18,40 Bećari – Alabama (Vet.)

 

20,40 Trento – Alo alo Pekara Klas

21,20 Moby dick – Ummba Energy drink Pekara Dragić

22,00 Caffe bar Rubikon - Kud puklo da puklo 

 

 

Pročitano 2934 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 13:00