Utorak, 13 Studeni 2018 01:00

MNK Autodijelovi Tokić poraženi na gostovanju kod Aurelie u Vinkovcima u 5. kolu 2. HMNL - Istok

VINKOVCI - Proteklog vikenda su odigrani susreti 5. kola 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok. Vinkovačka Aurelia je na svom parketu ostvarila uvjerljivu pobjedu protiv Autodijelova Tokić (Požega) rezultatom 6:1. Već na poluvremenu rezultat je bio 3:0 za domaćina koji je u nastavku povećao prednost na 6:0 u 34. minuti. Četiri minute prije kraja Josip Banožić postigao je počasni pogodak za konačnih 6:1. 

"Tokići" su na ovo teško gostovanje išli oslabljeni jer u Vinkovce nisu putovali Leonardo Rašić, Tomislav Banožić, Benjamin Banožić i najbolji strijelac kluba Tomislav Žuljević. 

U sljedećem, 6. kolu Autodijelovi Tokić dočekuju MNK Brod (Slavonski Brod). Utakmica se igra u nedjelju, 18. 11. 2018. s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. 

Brod je u ovom kolu na gostovanju u Županji kod tamošnjeg Futsal Olimpijca slavio sa čak 1:8. Čak 5 pogodaka postigao je Toni Sedlo. Veliku pobjedu ostvarila je Slatina rezultatom 2:4 u derbiju kola na gostovanju kod aktualnog prvaka Vinkovaca. Gosti su imali rezultatsku prednost tijekom čitava susreta, te su na koncu ostvarili zasluženu pobjedu. Urije (Nova Gradiška) su na svom parketu svladale Malu Mljekaru (Valpovo) rezultatom 7:4. Posljednji susret 5. kola odigrat će se danas, a sastaju se Bata Borovo (Vukovar) i Našice.

Pročitano 1598 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 13 Studeni 2018 10:16