Ponedjeljak, 26 Veljača 2018 01:00

NK Jedinstvo (Donji Miholjac) pobjednik 4. Malonogometnog turnira "NK Slavonija 2018"

POŽEGA - Nogometni klub „Slavonija" i Škola nogometa Grada Požege organizatori su cjelodnevnog malonogometnog turnira koji se jučer održao u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, a uz domaće igrače NK-a „Slavonija" Požega i NK Požega u goste su došli klubovi iz Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Donjeg Miholjca i drugi.

Malonogometni turnir limača namijenjen bio je igračima rođenima 2008. godine i mlađima, a organiziran je četvrtu godinu za redom. Natjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha. - "Lijepo je danas vidjeti ovu mladost u našoj sportskoj dvorani i nadam se da ćemo se viđati i narednih godina, kako budete rasli i stasali na sportskim terenima. Želim vam puno sreće i uspjeha, da natjecanje prođe u fer i korektnoj borbi, bez ozljeda, a na kraju neka pobjedi onaj najbolji. Uživajte danas u našem gradu." – rekao je Troha.

Pobjednik 4. Malonogometnog turnira NK Slavonija 2018. je NK Jedinstvo iz Donjeg Miholjca. Drugo mjesto pripalo je NK No limit iz Virovitice, treće mjesto NK Osijeku dok je četvrto mjesto osvojila HNK Cibalia 1 iz Vinkovaca.

Najbolji strijelac turnira je napadač Jedinstva Jona Ježić, a najbolji igrač njegov suigrač Luka Torčić. Najboljim vratarom je proglašen Josip Miličević iz ekipe No Limita. Pokal fair playa je pripao ekipi Bregane koja je turnir napustila nakon četvrtfinalne utakmice. 

Pehare i medalje uručili su im gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić, njegovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha, ravnatelj JU Sportski objekti Požega Anto Brkić te član uprave NK Slavonija Davor Balešić.

Mladim sportašima i njihovim trenerima na dolasku se zahvalio gradonačelnik Puljašić, poželjeviši svima još puno sportskih uspjeha.

 

(Tekst i foto : pozega.hr)

Pročitano 2608 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Veljača 2018 11:24