Četvrtak, 05 Studeni 2015 01:00

Utakmica Euromodul - Vallis Aurea registrirana rezultatom 3:3

POŽEGA - Jučer je održana sjednica Disciplinske komisije Malonogometne lige veterana Požega u vezi prekinute utakmice 2. kola između Euromodula Rijeka i Vallis Auree. 

Od članova disciplinske komisije bili su nazočni Željko Vidmar (Hvidra) i Štefo Odobašić (Prvi hrvatski redarstvenik).

Na sjednici nije bio prisutni Marijan Bakula (Euromodul Rijeka) i Gojko Soldo (Vallis Aurea).

Članovi komisije na sjednici su donijeli odluku o prekinutoj utakmici 2. kolaizmeđu ekipa Euromodul Rijeka i Vallis Aurea. Utakmica je prekinuta u posljednjoj, 40. minuti kod rezultata 3:3. Desetak sekundi prije kraja igrači ekipe Vallis Aurea su napravili šesti akumulirani prekršaj te su igrači Euromodula trebali izvesti kazneni udarac ali su igrači Vallis Auree napustili teren.

Disciplinska komisija donijela je odluku da se utakmica registrira postignutim rezultatom 3:3. 

Ekipe imaju pravo žalbe u roku od 48 sati i to u pisanom obliku.

U slučaju žalbe o njoj će u nedjelju, 08. studenog odlučivati i glasovati predstavnici svih 10 ekipa koje se natječu u ligi.  

Gojko Soldo (Vallis Aurea) kažnjen je sa jednom (1) utakmicom zabrane igranja i nema pravo nastupa u 4. kolu u nedjelju, 08. studenog kada njegova ekipa Vallis Aurea igra protiv Rampe Spin Valis. 

Požeški športski savez kao organizator lige apelira na sve ekipe da se u nastavku prvenstva njihovi članovi ponašaju maksimalno korektno i sportski te da ne prave probleme službenim osobama utakmica pri donošenju odluka i vođenju natecanja. 

 

 

Pročitano 1862 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 06 Studeni 2015 10:37