Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018 02:00

Dodjelom diploma završila Škola kuglanja za učenike i učenice osnovnih škola

POŽEGA - Gradski kuglački savez Požega i Kuglački klub Obrtnik organizatori su po prvi puta u gradu Požegi, Škole kuglanja za učenike i učenice osnovnih škola koja je tijekom mjeseca srpnja održana na Gradskoj kuglani. Iako je bila prva, po odličnom odzivu i rezultatima koje je postigla ova generacija škole samo su najava da će se organizacija ovakvih škola kuglanja za najmlađe organizirati i u budućnosti te postati tradicija.

Nakon što im je na početku poželio puno uspjeha u radu, na kraju Škole je mladim kuglačima došao čestitati gradonačelnik Darko Puljašić. - "Požega ima dugu tradiciju kuglanja,

 kao i brojne uspješne kuglače i siguran sam da ćete vi nastaviti njihovim stopama. Grad Požega na vas računa i nadamo se da ćete se nastaviti baviti ovim sportom, a mi ćemo nastaviti ulagati u ovaj prostor kako biste imali što bolje uvjete za rad.

O radu Škole kuglanja govorio je njezin trener Željko Lončar. - "Hvala Gradu Požegi i gradonačelniku što su nam omogućili da održimo ovu školu. Ona je bila besplatna za roditelje i na tome sam najviše zahvalan. Zadovoljan sam jer smo ukupno imali 46 polaznika i dosta ih je zainteresirano za daljnji rad. Ima ovdje i izuzetno dobrih talenata, te se nadam da ćemo ih uskoro vidjeti i na natjecanjima, a i u prvim kuglačkim ligama."

(pozega.hr)

Pročitano 3202 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018 10:07