Ponedjeljak, 19 Rujan 2016 02:00

Tri pobjede ŽKK Plamen Požega u pripremnim utakmicama

POŽEGA - Košarkašice Plamen Požege nalaze se u pripremama su za novu sezonu A1 Hrvatske ženske košarkaške lige koja počinje 01. listopada.

Igračice trenera Vladimira Englmana u proteklih desetak dana odigrale su i tri pripremne utakmice. Prvo su pobijedile prvoligaša ŽKK Brod na Savi (Slavonski Brod) sa 17 poena razlike. Nakon toga su Plamene bile bolje od bosanskohercegovačkog prvoligaša ŽKK Slobodu (Novi grad) sa 18 poena razlike. 

U posljednjem pripremnom susretu požeške košarkašice su u Zagrebu rezultatom 38:75 svladale ŽKK Croatiu 2006. Tako su Požežanke sa čak 37 poena prednosti bile bolje od ekipe s kojom će se natjecati i u prvenstvu A1 lige.

Igrački kadar ostao je isti kao i prošle sezone uz jedno veliko pojačanje, a to je iskusna Sandra Mandir, mnogima vjerojatno poznatija pod prezimenom Popović, bivša hrvatska reprezentativka i internacionalka. Do početka prvenstva postoji još mogućnost dolaska jednog centra. 

Narednog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc bit će odiržan jubilarno 20. izdanje Međunarodnog košarkaškog turnira "Zlatna dolina" na kojem će Plamene odigrati još dvije utamice. 

Ovaj turnir će požeškim košarkašicama poslužiti kao posljednja provjera pred početak nove sezone A1 HKL koja počinje sedam dana kasnije.

U subotu, 01. listopada ŽKK Plamen Požega će u sklopu 1. kola na svom parketu ugostiti ŽKK Trešnjevku 2009 (Zagreb). 

 

Pročitano 1996 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Rujan 2016 14:30