Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 06 Lipanj 2016 02:00

Dobri rezultati gimnastičarki Sokola u 3. kolu Kupa Hrvatske za regiju Istom

SLAVONSKI BROD - U subotu, 04. travnja održano je u Slavonskom Brodu  3. kolo Kupa Hrvatske regija istok u ženskoj sportskoj gimnastici B i C program.

Na natjecanju je nastupilo 135 gimnastičarki iz Valpova, Belog Manastira, Osijeka, Đakova, Vinkovaca, Požege, Vukovara i domačina Sl. Broda i to u kategorijama ml. kadetkinje, kadetkinje, ml. juniorke, juniorke i seniorke.

Prvo su se natjecale djevojčice u C programu, za GD"Sokol" Požega nastupile su kadetkinje: Ana Miloš i Nika Žiberna, mlađe juniorke: Tea Čavec, Anja Devčić, Rebeka Salak, Klara Krmpotić, Marija Ljubica Nosić i Lea Klinčić.

Mlađe juniorke su ekipno osvojile 4. mjesto u jakoj konkurenciji od sedam ekipa te su samo tri desetinke boda bile iza trećeplasiranog Sl. Broda.

Najbolja pojedinka u ekipi je bila Tea Čavec koja se popela na postolje i osvojila 2. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Juniorke: Josipa Majetić, Magdalena Černušak, Ana Grgić i Jelena Nigović ekipno su osvojile 4. mjesto.

Najbolja pojedinka bila je Josipa Majetić koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila 6. mjesto.

U B program kod mlađih juniorki već treći puta za redom Madlen Majetić osvaja 1. mjesto dok je Antonija Nigović bila peta.

Juniorka Lorena Kukić je osvojila 4. mjesto.

Ovim kolom završen je prvi dio sezone koja se nastavlja na jesen kada će se održati i kvalifikacije za Državno prvenstvo.

U Slavonskom Brodu zbog bolesti nije nastupila Lana Majetić, a Tonka Pavelić se nije natjecala zbog ozljede.

Pročitano 2848 puta