Utorak, 26 Ožujak 2019 01:00

Karate do klub Požega od 29.- 31. ožujka 2019. u SD Tomislav Pirc organizira Međunarodni Wado kai seminar

POŽEGA - Po prvi put u organizaciji Karate-do kluba Požega održat će se Međunarodni Wado Kai seminar na koji dolaze glavni predstavnici iz Europske Wado Kai Federacije što se tiče suđenja i tehničke komisije. Seminar će se održati u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" od 29.03. do 31.03.2019.

- "S obzirom da je karate postao Olimpijski sport i da će 2020. godine biti dio natjecanja u Tokiju, a da bi se prilagodili tim natjecanjima važan je tehnički i sudački dio jer se pravila mijenjaju i dan danas,a te teme ćemo obraditi na ovom seminaru. Predavači će biti sensei Barry Wilkinson 88 DAN), te Ruud de Vries (5 DAN). Znanja na ovom seminaru primjenit ćemo i na Europskom prvenstvu koje nas očekuje u studenom ove godine u Budimpešti. Posebna atrakcija seminara bit će Dan polaganja za majstorska zvanja, a ispred Karate do kluba Požega polagat će Valentina Kristić, Antun Puklavac, Marko Janjiš te Josip Bilić. Programi seminara će trajati tijekom cijelog dana, a Dan polaganja je u subotu 30.03."- doznajemo od trenera kluba Zdenka Oroza.

"Na seminar nam dolaze gosti iz Makedonije, Bugarske, Mađarske te Bosne i Hercegovine. Ovaj seminar je nagrada i veliko priznanje nama za rad i trud svih ovih godina, priznati smo od Europske organizacije i sad je na nama da se širimo i nastavimo s kvalitetnim radom"- zaključio je trener Oroz.

Pročitano 1694 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 26 Ožujak 2019 10:58