Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 01:00

Članovi Karate - do kluba Požega nastupili na Europskom Wado Kai natjecanju u Portugalu

SANTAREM - Članovi Karate do kluba Požega u mjesecu studenom su sudjelovali na 46. Europskom Wado Kai natjecanju koje je održano u Santaremu (Portugal). 

Svoja znanja i vještine su predstavili Antun Puklavac, Luka Brus, Josip Bilić, Sonja Paulić i Elizabeta Ružičić koja je u borbama osvojila brončanu medalju. U Portugalu je požeški klub službeno primljen u Europsku Wado Kai federaciju kao jedini predstavnik Hrvatske .

- "Sretni smo i zahvalni svim sponzorima i donatorima koji su prepoznali važnost i značenje ovog prestižnog inozemnog natjecanja, koje je ujedno i promocija naše Županije, Grada Požege i Grada Pleternice. Oni su nam svojom nesebičnom podrškom omogućili odlazak u Portugal, koji bi bez njihove potpore ostao samo nedosanjani san." - istakao je trener Zdenko Oroz. 

Slijedeće godine će se natjecanje održati u Mađarskoj, a iz Kluba se nadaju da će moći povesti još više natjecatelja i osvojiti još više medalja iako je ovogodišnja brončana uistinu zlatnog sjaja i veliki uspjeh za jedan mali klub.

Pročitano 1685 puta