Utorak, 28 Studeni 2017 01:00

Aikido klub Požega u pripremama za polaganje u Valpovu, Karate do klub Požega sudjelovao na seminaru u Novoj Gradišci

VALPOVO / NOVA GRADIŠKA - Nakon prošlotjednog Nacionalnog aikido susreta u Požegi, članovi Aikido kluba Požega bili su u gostima u Valpovu na pripremama kod mentora Alena Zite za predstojeće polaganje za KYU zvanja koje će se održati u Valpovu 22. prosinca. 

Članovi Karate-do kluba Požega prošle subote su bili na zanimljivom seminaru u Novoj Gradiški gdje su sudjelovali u Pekiti-Tirsia Kali seminaru. Seminar je održao majstor Damir Javorović koji nastoji prezentirati što široj javnosti Filipinske borilačke vještine. Riječ je o iznimno popularnom sustavu borbi, posebno popularnom izvan matične zemlje, prisutnom u brojnim, specijalnim stručnim službama i agencijama, vojsci, policiji, pa i civilstvu.

Ovo je bio još jedan "izlet" s upoznavanjem nove borilačke vještine s ciljem razvoja prijateljstva, suradnje, usavršavanje i nadogradnje znanja i vještina za članove karate kluba. Tom prigodom su članovi požeškog kluba obišli i Spomen sobu poginulim hrvatskim braniteljima na području Nove Gradiške.

Pročitano 1827 puta