Ponedjeljak, 20 Studeni 2017 01:00

Članovi Karate - do kluba Požega osvojili 8 medalja na Međunarodnom turniru u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Luki Brusu i Antunu Puklavcu na nedavnom Europskom karate natjecanju u Francuskoj je medalja izmaknula. Obojica su u svojim kategorijama osvojila 4 mjesto, ali ovog vikenda iz Zrenjanina (Vojvodina) su se vratili s medaljama.

Karate-do klub Požega je sudjelovao na 4. Međunarodnom karate turniru "Zrenjaninski pobjednik". Osim Luke Brusa i Antuna Puklavca svoja znanja i vještine su imali prilike pokazati Valentina Kristić, Ivana Vinković i Josip Bilić.

Sveukupno su osvojili četiri srebrne i četiri brončane medalje. Turnir je okupio 650 natjecatelja iz 42 kluba iz 6 zemalja, a organizator je bio " Karate klub "Banat" iz Zrenjanina.

Svoje zadovoljstvo organizacijom turnira, dobrodošlicom ali i rezultatima naših boraca prenio nam je trener požeškog kluba Zdenko Oroz : " Iznimno sam zadovoljan s onim što smo pokazali na ovom jakom turniru. Luka Brus je ponovno briljirao i osvojio je 2 mjesto u katama i u borbama, Josip Bilić je prvi put bio na ovako velikom natjecanju i osvojio je u svojoj kategoriji drugo mjesto u katama i borbama, Antun Puklavac je osvojio treće mjesto u katama i borbama, a Valentina Kristić je osvojila drugo mjesto u katama i borbama. Ivana Vinković je prvi put sudjelovala na ovako velikom natjecanju, ovoga puta nije ništa osvojila, ali je stekla jedno veliko iskustvo."

Do kraja ove godine natjecatelje Karate-do kluba Požega očekuju dva turnira u Mađarskoj i u Bosni i Hercegovini. ​

Pročitano 1659 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Studeni 2017 08:33