Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 26 Lipanj 2017 02:00

Odlični rezultati džudaša Judokana na Međunarodnom turniru "Banja luka Open 2017"

BANJA LUKA- U subotu, 24. lipnja požeški judo klub ''Judokan'' je nastupio na međunarodnom judo turniru ''Banjaluka Open 2017'' (Bosna i Hercegovina) na kojem je sudjelovalo 380 natjecatelja i 38 klubova iz 5 zemalja. Požežani su i na ovom jakom turniru ostvarili odlične rezultate.

Monika Pavličević je izvrsnim borbama osvojila dvije zlatne medalje u konkurenciji kadetkinja i juniorki, u kategoriji do 57 kg. Rafael Skeledžić je osvojio srebrnu medalju u uzrastu kadeti, te brončanu medalju u uzrastu juniora, u kategoriji do 81 kg.

Edi Bojčić u uzrastu dječaka do 25kg je osvojio drugo mjesto, dok se Šimun Begović plasirao na treće mjesto u istoj kategoriji, te je u drugoj uzrasnoj kategoriji također osvojio brončanu medalju.

Leon Drašković u konkurenciji dječaka do 46kg je osvojio srebrnu medalju dok je Mihael Skeledžić u konkurenciji dječaka do 50kg osvojio treće mjesto.

Iris Šilobodec je osvojila brončanu medalju u uzrastu djevojčica do 48kg. Antea Han je nažalost izgubila borbu za treće mjesto, u konkurenciji djevojčica do 31kg.

Mlade požeške džudaše je vodio i vozio njihov dugogodišnji trener Dane Milobara. 

Pročitano 2299 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Lipanj 2017 13:47