Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 01:00

Članovi Karate - do kluba Požega osvojili 24 medalje na turniru u Brčkom

BRČKO - Posljednje natjecanje je iza članova Karate-do kluba Požega. Ovaj vikend bili su na Kupu nade i prijateljstva u Brčkom, u Bosni i Hercegovini, u organizaciji kluba "Shotokan karate do".

Na ovo natjecanje je išlo najviše članova kluba u ovoj godini, njih deset. Priliku su dobili i oni početnici poput Luke Radošića koji ima samo 6 godina i Matee Starčević koja ima devet godina.

- "Iznimno sam zadovoljan s ovim natjecanjem. Dobra organizacija i dobra atmosfera je već tradicionalna u Brčkom. Naši natjecatelji su se vratili puni dojmova i s puno medalja. Sveukupno smo osvojili 24 medalje, 8 zlatnih, 4 srebrne i 12 brončanih. Natjecali su se i u katama i u borbama" - rekao je trener kluba Zdenko Oroz.

Najpoznatiji član kluba, Luka Brus je odradio tri vrhunske borbe, te osvojio zlatnu medalju.

Na ovom natjecanju je bilo sveukupno 220 natjecatelja iz 19 klubova iz 3 države.

- "Posebno smo sretni što je naša natjecateljica Valentina Kristić osvojila veliki pehar kao najbolja natjecateljica na turniru, a pohvale idu i Luki Radošiću koji je bio i najmlađi natjecatelj na turniru.Ovo mu je bilo prvo natjecanje, a osvojio je 2 zlatne, te srebrnu i brončanu medalju i to mu je najljepši dar za blagdane"-dodao je trener Oroz koji najavljuje i seminar za članove kluba u Belom Manastiru iz Ju-Jitsu, te seminar u matičnom klubu i polaganje za pojaseve prije završetka godine.

Boje kluba u Brčkom su branili : Luka Brus, Luka Radošić, Valentina Kristić, Paulina Gušterić, Marko Čolić, Damjan Blažević, Lovro Blažević, Matea Starčević, Josip Bilić i Antun Puklavac. 

Pročitano 2272 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Prosinac 2016 13:10