Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016 02:00

Članovi Karate - do kluba Požega obavili polaganja za pojaseve

POŽEGA - Nakon završenog petodnevnog seminara i polaganja za pojaseve članovi Karate-do kluba Požega imat će ljetnu stanku u svom radu, a s radom u dvorani nastavljaju s početkom nove školske godine.

Trener Zdenko Oroz je istaknuo da su pristup seminaru imali oni članovi kluba koji su bili redoviti na treninzima i koji su bili spremni na višesatne dnevne treninge i za koje se je znalo da će uspješno izvršiti i tu zadaću. Neki članovi kluba su imali polaganja za visoka KYU znanja, poput Valentine Kristić koja ide još uvijek u osnovnu školu, a slijedeći pojas joj je majstorski, odnosno crni.

Polaganju je ukupno pristupilo 12 članova Karate kluba: VALENTINA KRISTIĆ (1 KYU), MARINERO VRATARIĆ (2KYU), LUKA TADIĆ (3 KYU), DAMJAN BLAŽEVIĆ (3 KYU), PAULINA GUŠTERIĆ (4 KYU), MARKO ČOLIĆ (5 KYU), JOSIP BILIĆ (6 KYU), MATIJA GUŠTERIĆ (6 KYU), MATEA STARČEVIĆ (7 KYU), IVANA VINKOVIĆ (7 KYU), JOSIP VINKOVIĆ (7 KYU), PETAR LUKAČEVIĆ (8 KYU), IVAN HORVAT (9 KYU).

Većina njih predstavlja i natjecateljsku ekipu koja je do sad sa svakog natjecanja dolazila s pregršt medalja u raznim kategorijama. Nakon kratke stanke treninzi će se održavati na otvorenom skroz do otvaranja dvorane i početka nove školske godine.

Pročitano 2382 puta