Ponedjeljak, 14 Prosinac 2015 01:00

Članovi KBK BuShido uspješni na završnom turniru u Zagrebu

ZAGREB - Članovi Kickboxing kluba " BuShido " odlično su završili natjecateljsku sezonu.

Požeški kickboxsači u nedjelju, 13. prosinca u Zagrebu su nastupili na jakom završnom turniru u kickboxingu za 2015. godinu gdje je nastupilo 550 natjecatelja iz 77 klubova i 8 država.

Požeški kickboxsači su bili i više nego uspješni sa osvojenim jednim zlatom, dva srebra, jednom broncom i peharom za najboljeg seniorskog borca u Full Contactu.

Većini članova KBK Bushido ovo je bilo prvo natjecanje. 

Svoj klub i grad ponosno su predstavljali : Filip Gretić, Josip Jurić, Tomislav Ivčetić i Karlo Kapetanović

Filip Gretić je nastupio u disciplini Kick light do - 63 kg ( stariji kadet ) osvojio je drugo mjesto i srebrenu medalju. U polufinalu je uvjerljivo savladao svog protivnika rezultatom 3:0 da bi u finalu morali predati meč nakon što je primio jedan jaki udarac u glavu.

Josip Jurić natupio je također u disciplini Kick light - seniori do - 63 kg. Josipu je također ovo bio prvi nastup. Izguobio je fnalnu borbu od predstavnika Turske i tako osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju.

Tomislav Ivčetić nastupio je u disciplini K1Stayl osvojivši brončanu medalju.

Mladi kickboxsač Karlo Kapetanović nastupio je u disciplini Full Contact - seniori do -67 kg. Karlu je također ovo bilo također prvo natjecanje ali bez obzira pokazao je veliku srčanost, spremnost i želju za pobjedom. Karlo je polufinalni meč dobio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0 . Finalni meč pobjedio je odlukom sudaca 2:1. Srčanošću te atraktivnim i čvrstim mečevima proglašen je za najboljeg seniorskog borca u Full Contactu.

Ovi izuzetni rezultati dolaze kao priznanje klubu, njegovim borcima ali i trenerima na predanom i kontinuiranom radu sa svim dobnim uzrastima.

Natjecatelji Kickboxing kluba " BuShido " poslije nadolazećih praznika kreću sa pripremama za Europski kup koji će se održati u Karlovcu sredinom veljače iduće godine.

Pročitano 1859 puta