Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 25 Ožujak 2020 01:00

Iako je utrka odgođena svi prijavljeni trkači "The Trail of Sokol" su pokazali veliko srce i dali svoj novčani doprinos humanitarnoj akciji "Ana želi disati"

POŽEGA - Unatoč tome što su članovi Atletskog kluba Požega morali zbog korona virusa odgoditi utrku The Trail of Sokol njihova humanitarna akcija pomoći našoj sugrađanki Ani Kakuk (16) u potpunosti je uspjela.

Atletski klub Požega se uključio se u humanitarnu akciju "Ana želi disati" i sve uplaćene startnine donirao je na ime Društva za promicanje glazbe "Zvuk svjetlosti" koje je i nositelj akcije.

Iako utrke nije bilo trkači su pokazali da imaju junačko srce veliko kao planina te su se odazvali u velikom broju i prikupili 9400 kn koje će se koristiti za nabavku Vest prsluka i lijekova koji će Ani olakšati borbu sa cističnom fibrozom.

- "Srce nam je svima ispunjeno što smo pomogli i napravili pravu stvar. Kad se ova cijela situacija s koronavirusom smiri odrediti ćemo novi datum utrke i trčati za Anu, a sve trkače u cilju čekaju startni paketi i medalje" – ističu na kraju s ponosom iz AK Požega.

Pročitano 1907 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 25 Ožujak 2020 09:46